Blog


Heti Összegzés...

Egy elég mozgalmas hétvége után mindenkinek kijár a pihenés :) Én is megtettem, hisz lemerítettem az elemet muszáj feltölteni. Új hét áll előttem, új kihívások és lehetőségek. Elmondhatom, hogy sosem unatkozom. Valami mindig történik velem amin vagy jókat nevetünk vagy egyszerűen csak azt mondjuk, hogy lehetsz ilyen szerencsétlen :D de ezt csak is jó szándékkal mondják -vagyis remélem .

HÉTFŐ

Máris új hét. Reggel persze álmosan elindulva az iskolába a buszon megírtam egy angol motivációs levelet mert hétvégén már nem volt kedvem megcsinálni és hát ha már telefonon is elérhető a Microsoft alkalmazás használjuk ki a lehetőséget. Persze a gépemen nemrégiben tönkre ment csak úgy, felmondta a szolgálatot épp akkor amikor a tanárok beadandókat kértek. Pff. Rá se ránts. Megoldod. Tehát épp a motivációs levelet másoltam a híres Ctrl+C Ctrl+V módszerrel mikor az ellenőrök felszálltak a buszra. Azt kell tudni, hogy az ideiglenes diákom tegnap, vagyis vasárnap járt le és mivel hétvégén nincs nyitva a suli csak hétfőn kérhetek ujjat. Eléggé bevoltam parázva, hogy akkor most mi lesz. Csak lesz olyan rendes és elnézi. Aztán hallom, hogy egy csomó emberkénél gubanc volt. Na mondom szuper :D itt is az lesz. Aztán, épp hogy beérnénk Kelenföldre pont odaértek hozzánk. Igen, nem voltam olyan szerencsém, hogy rám ne jusson idő. Kéri gyorsba a jegyeket, a mellettem ülő hölgyé rendben volt aztán mondja a kedves ellenör hölgy és az öné? .. Mutatom az érvényes bérletem bólint , hogy szuper és remélem érvényes a diákjai is. Hát olyan fancsali képet vágtam, hogy a Föld kerekség nem látott olyat :D Szememben a félelem látszódott aztán mutatom neki a papírt és mondom, hogy mi is történt valójában. Annyira megsajnált, hogy azt mondta, hogy tudod mit most elengedlek :D Huu mondom köszönöm :)

Végülis 20 percen belül egy új lett volna a kezemben ami persze érvényes :D Szóval a hétfői nap mondhatni, hogy jól kezdődött .

KEDD

Iskola után barátnőmmel új vizekre eveztünk, kipróbáljuk, hogy milyen meló is az, hogy UTASSZÁMLÁLÁS. Elég érdekesen hangzik, de nem volt vészes. Budapest és Esztergom között utaztunk. Nekem nagyon tetszett, és pont olyan ajtóhoz ültettek ahol csak az egyik oldal működött, szóval kevesebb volt ígyis a meló. De mivel szeretek utazni így élveztem. Valamiért engem kikapcsol. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de én ilyenkor tudok az élet nagy kérdéseiről gondolkodni.

Aznap még a Westendnél egy mozgássérültnek segítettem. Mivel nem önműködő volt az ajtó, nem tudta kinyitni. Egy velem kb. egykorú lánynak szólt oda kedvesen, hogy nyissa ki neki az ajtót. Nem tette. Mi épp arra mentünk így tudtam neki segíteni. Belegondolni abba, hogy mennyi ember él így a Földön és az, hogy legalább ennyivel is segítenénk embertársunknak mennyivel jobb lenne. Semmibe se telt kinyitni az ajtót. Ha te lettél volna ebben a helyzetben, te ülsz a tolószékben és te kérsz segítséget de elutasítják sőt elmegy melletted, nem hiszem, hogy jól esett volna. EMBEREK!!

SZERDA

Végre megismerkedhetek apránként a képszerkesztéssel. Nagyon érdekes egy művelet. Sok mindent még nem tudok, de idővel remélem majd én is tudok pizza szeletből egy lányt varázsolni :D Hatalmas az a videó, belinkelem a poszt alá akit érdekel nézze meg.

-> https://www.youtube.com/watch?v=Hnvoz91k8hc

Eddig még csak annyi volt a feladatom, hogy fotókat válogattam. Az ember azt gondolná, hogy az semmiség. Ühüm. Énis ezt gondoltam, de nem így van. Elég hosszadalmas munka ez is, de belejön az ember.

CSÜTÖRTÖK

Annyira imádom a csütörtöki órarendemet - remélem érződött az irónia. Felelés volt aznap, és hát "szerencsémre" az elsők között feleltem egy elég unalmas tételből. Tűz-Munkabaleset-Környezet védelem. Hosszú tétel, de sikerült lefelelni. Két hét van vissza a suliból aztán ránk köszönt a vizsga időszak. Május 13.-a pénteki napra. Igen, 13. péntek. Bár szerencsére ez számomra nem jelent semmit, mert nem vagyok babonás, de sokak már most félnek, a "balszerencsés" naptól. És ha túléljük a szóbeliket is két évet magunk után hagyva kilépünk a nagy betűs életbe. Már aki nem megy tovább tanulni és elkezd dolgozni. VÁRLAK MÁR EGYETEM!!

PÉNTEK

Szoktak azzal ugratni, hogy amikor 10-re kell beérni a suliba megkérdezik tőlem, hogy én mikor indulok el otthonról. Erre a válaszom az, hogy : " hát, egyértelmű... 10-kor. nem sietem el a dolgot" :D . Valamiért mindig lekésem a buszt és nem tudom az okát, nem is érdekel. De péntek reggel elértem a buszt kivételesen. Késik a busz. Már rég itt kéne lennie, így aztán volt értelme előbbi busszal jönnöm. Mellettünk egy Rendőr kocsi száguld el. Felszállunk a buszra. Elindulunk és a busz kb 100 métert se ment de kiderült, hogy baleset történt és lezártak egy szakaszt, tehát kerülnünk kell. Mire a buszsofőr kitalálta, hogy mi tévő legyen lement a nap. De végre elindultunk és hát késve de legalább beértem és volt rendes indok is, hogy mi miatt késtem. A terem ahol voltunk az a suli alaksorában van és elég kicsi sajnos, ami még rosszabb, hogy két ágy is bent volt az egyikben egy ember méretű bábú. Mi azt folyamatosan letakarjuk meg elég ijesztően néz ki. Utál minket az iskola és elvileg nincs terem ezért lettünk száműzve .. De már csak egy hét ezzel nyugtatja magát mindenki.

Április 22.-én pénteken volt a FÖLD NAPJA :) Tegyél te is a Földért... Persze ne csak ezena napon hanem az év minden napján. Jelenleg, most ez az otthonunk.


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el