A cup of style

A stílust nem dobják utánad ..

Ma már elég sok stílus létezik a lányok és a fiúk körében. Ha megfigyelünk egy társaságot észrevehetjük, hogy mindegyik "tag" hasonló stílusban öltözködik. Talán ez baj? NEM!! Miért lenne? Hasonló stílusutok van, ezis lehet közös bennetek. De ha eltér a stílusotok is akkor is lehettek jóban, egy barátság kötés nem itt kezdődik. De azért valljuk be, hogy igenis fontosnak tartjuk nem csak barátainknál hanem akár az ismerkedésnél is, hogy a másik félnek milyen a megjelenése van és éppen mit visel. Hisz ha már van stílusod és adsz magadra, akkor azok az emberek akik nem ismerik a divatot szóba se állsz  velük. Szinte már rosszul érzed magad, hogy nem a te stílusodnak megfelelően vagy hozzád illően öltözködik.Trend Riport 2016 - Spring / Summer

TOP 10 Tavaszi/Nyári Trend


PASZTEL SZÍNEK /PASTEL SHADES

Nyárra érdemes leváltani a feketét egy igazán romantikus pasztel színekre. Most a legnépszerűbb pasztel színek a rózsakvarc és a derűs kék.

VIRÁGOK / FLOWERS

Kihagyhatatlan a tavaszi kollekciónkból a virág mintás ruhák. A virágos ruhadarabokat  egyszerű fazonú és egyszínű termékekkel érdemes hordani, így lesz igazán harmonikus a végeredmény.

VÁLLAKAT ELŐ / SHOW YOUR SHOULDERS

Visszatértek!! Az újjításokkal megspépkelve egy kis csipkét vagy fodrot kap amitől mindenki elájul és ilyet szeretne.

CSIPKE / LACE

Csipke mindenhol. Nem csak a téli ruháinkban bukkantak fel, de már a tavaszi/nyáriban is.

ROJTOK / FRINGES

Ruhán, cipőn, táskán is jól mutat. Fel dobja az összeállításunkat.

KIVÁGOTT FARMER

Nem maradhat ki a gardróbunkból egy kivágott farmer nadrág.

SLIDE-SLIT TUNIC

Két oldalt felvágott felső. Nagyon kényelmes és divatos ruha darab.

SCHIFFON

Nagyon könnyed, vékony anyagból készül. Általában koszorúslány ruhákban használják fel ezt az anyagot. Nekem egyik kedvenc darabom, ha ebből nincs vagy 10 félém akkor egy sem.


CSÍKOS FELSŐ

Fekete fehér csíkok.

NEON

A neon színű felsők tavasszal és nyáron jelennek meg. Egy kis színt viszünt be az életbe.