Bejegyzések

Ha felnövök ... híres blogger leszek!

Blog írása vajon miről is szólhat és felmerülhet az emberben az a kérdés, hogy mi értelme?!.. Sokan hülyeségnek tartják és azt gondolják, hogy miért ír neten valaki ... vegyen egy füzetet és vezessen naplót. Badarság.. Ne is törődj vele! Ha azt érzed, hogy ez téged boldoggá tesz csináld és hidd el, hogy majd ezt mások is érezni fogják mikor majd olvassák az egyik cikkedet, bejegyzésedet. Na meg már egyre többen vezetnek blogot. Vannak akik csak azért, hogy híresek legyenek - persze ha van hozzá tehetséged akkor hajrá - figyelemfelkeltés gyanánt vagy éppen csak fotókat osztanak meg magukról. De hát ott van a facebook, instagram, twitter és had ne soroljam tovább ... Miért nem azt használja? Talán mert nem biztos, hogy olyan fotókat tesz fel magáról arra a blog oldalra vagy hát ki tudja.. ez az ő dolga.. persze, én nem tartom helyesnek. Így a szülők nem tudnak jobban a körmükre járni a gyerkőcöknek. Kamu névvel és személyiséggel bárki lehetsz.

Akkor térjünk is vissza az eredeti témánkhoz...

BLOGOLÁS

"A blog egy olyan periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e. Témája sokrétű: lehet egyszerűen egy interneten közzétett személyes, egyéni napló, de lehet egyéni vagy csoportos politikai véleménynyilvánítás vagy üzleti jellegű kommunikáció eszköze is, és lehetségesek tematikus blogok is (például kifejezetten csak az irodalommal foglalkozóak). Ennek megfelelően a szerzők köre az alkalmi szerzőktől a nagy írói közösségekig, sőt vállalatokig terjed. " - olvasható a wikipédián.

Kicsinek sosem gondoltam volna, hogy ez iránt is érdeklődöm majd. De hisz kicsiként minden akarsz lenni. Sztár, műsorvezető, orvos, színész, énekes, stb.. Szerintem ismerős ez mindenkinek. Mire én megtaláltam, hogy mivel is szeretnék majd foglalkozni, először is meg kellett magamat jobban ismernem. Ki is vagyok valójában, milyen képességeim vannak, mi az ami érdekel.

Ha csak arra kell gondolnom, hogy a közeljövőben dolgoznom kell fontos, hogy azt végezzem majd amit szeretek is csinálni. Mi értelme lenne akkor az egésznek. Semmi. Hogy megtudd ki is vagy valójában nézd meg, hogy milyen erősségeid vannak, gyengeségeid, milyen veszélyek állnak fenn és lehetőségek. Sokat fog ez segíteni. Én csak bàtorítani tudlak, hogy igenis kezdj bele és hallgass a szivedre!

A blogolásom története nem most kezdődött. Kicsinek szerettem naplót vezetni. Mindent leírhattam amit éreztem. Úgy éreztem, mintha valakinek elmesélnél.

Olyan személyiség vagyok aki magába fordul és elrejti az érzelmeit mint, hogy kimutatná -persze ezen dolgozom, hogy megváltozzon de nem könnyű. Talán esetleg ez segít majd. Kitudja. Szóval érzelmi téren elég nehezen nyílok meg, elég erős is vagyok ezàltal vagyis nem szeretek gyengének látszódni...Ott tartottam, hogy írtam kicsinek naplót. Aztán volt egy időszak mikor abba hagytam és neki álltam történeteket írni. Pár oldalas kis könyvnek is nevezhető. Kitalált szituációk, de az életből vett történetek és persze ha van egy föhősöd akkor elengedhetetlen, hogy hasonlitson ràd. Az egyik már 30 oldalas történet, jó lenne folytatni, de valamiért most ez szünetel. Lehet, hogy majd pár év múlva előveszem és folytatom. Ki tudja?!

Most, hogy újra belevàgok az íràsba és megpróbàlom komolyan venni a dolgot és minél több témàról ïrni majd nehéz feladat, de pont nekem való kihívàs.